Rønne Havn

Vis menu

Vindmølleindustrien mødes i Rønne

27. og 28. januar 2016 mødes en lang række repræsentanter for vindmølleindustrien i Rønne for at drøfte mulighederne og udfordringerne i og omkring Østersøen.

Den to dage lange konference ”Windforce Baltic Sea 2016” har til formål at sætte fokus på de spørgsmål, som vindmølleindustrien har i Østersøen, og på de udfordringer, som leveran-dører og producenter står med i forhold til udvikling og opbygning af vindmølleparker og den efterfølgende drift og vedligeholdelse. Der vil samtidig være mulighed for at udveksle erfaringer og møde aktører som f.eks. producenter, energiselskaber, serviceudbydere og andre inden for branchen. 

”Vi blev spurgt, om vi ville påtage os rollen som værter for Windforce Baltic Sea 2016, og det sagde vi naturligvis ja tak til. Det er en oplagt mulighed for igen at sætte Bornholm på landkortet inden for offshore-branchen,” fortæller chefen for Maritime Services i Rønne Havn, Ulla Kiersgaard. 

”En lang række af de største aktører inden for vindmølleenergi vil være repræsenteret på konferencen, og derfor benytter vi lejligheden til at vise Bornholm frem og sætte fokus på de muligheder og tilbud, som vi kan byde ind med i forhold til branchen. Her er det en ekstra fordel, at vi optræder samlet under Offshore Center Bornholm,” påpeger Ulla Kiersgaard. 

”Windforce Baltic Sea 2016” finder sted den 27. og 28. januar 2016 på Green Solution House i Rønne. 

Konferencen er en årligt tilbagevendende begivenhed, der går på omgang mellem landene omkring Østersøen. 

Programmet for konferencen kan ses på følgende link: http://windforce.info/balticsea/programme/

************************

For yderligere information kontakt: Chef for den Maritime Services Ulla Kiersgaard på mobil +45 30 61 07 61 eller mailUlla.Kiersgaard@roennehavn.dk