Ny færgerute mellem Bornholm og Polen

Nyt samarbejde mellem TT-Lines og Rønne Havn A/S.

TT-Lines starter en ny rute mellem Swinoujscie og Rønne, der har første ankomst den 24. juni 2017.

 

TT-line opererer færger i linjefart mellem Swinoujscie og Trelleborg og fra Rostock/Travemünde til Trelleborg og har besluttet at iværksætte en ny færgerute der forbinder Swinoujscie til Bornholm.

Rederiet tilbyder en direkte forbindelse fra Swinoujscie til Rønne med start den 24. juni i år, og vil have en ugentlig afgang på lørdage, i sommersæsonen. Denne service vil gøre det muligt for passagerer at komme nemt til et af de mest populære feriemål i Østersøen.

”Vi er overbeviste om, at skumsprøjt og kun fem timer sejltur til Bornholm vil møde en bred interesse fra polske, men også tyske feriegæster. TT-Lines giver mulighed for at kommen nemt og hurtig til Bornholm. Vi tror, at denne direkte rute fra Swinoujscie til Rønne vil gøre det muligt for TT-Lines at vinde de polske og tyske rejsende interesse -siger Aneta Wencel, der er ansvarlig for TT-Lines Salg og Marketing aktivitet i Polen.

”Det er med stor tilfredshed at vi kan konstaterer en øget interesse for Bornholm og vi er i havnen stolte af at kunne præsentere TT-Lines. Vi glæder os til at byde vor nye kundes gæster velkommen til Bornholm og tilbyde TT-Lines vore services” -siger adm. direktør Thomas Bendtsen 

Den ny forbindelse vil blive af besejlet Ro-Pax færgen MF Nils Dacke, som ellers er indsat på korridorren Swinoujscie - Trelleborg.  Nils Dacke kan tage 360 passagerer og har en kapacitet 2200 lanemeter. 

Billetter til Bornholm er allerede tilgængelige via alle TT-Lines salgskanaler, herunder på www.ttline.com samt via TT-Lines Center kontor samt rejsebureauer i Europa.