Rønne Havn A/S leverer flot halvårsregnskab

Rønne Havn forsætter den positive udvikling og har første halvår 2017 en omsætning på 26,5 millioner. Forventningerne til andet halvår ser også lovende ud, hvorfor omsætningen forventes at blive på niveau med sidste år.

Der er godt gang i forretningen hos Rønne Havn A/S og i forhold til det seneste halve år er antallet af passagerer og biler steget betragteligt, hvis man sammenligner med samme periode sidste år. Konkret er antallet af biler steget med ca. 10% og antallet af passagerer med ca. 9%.

Det er klart, at sådan en ændring kan aflæses på omsætningen.

”Vi kan konstatere en øget aktiv…

Rønne Havn A/S ansætter ny kommunikations- og marketingsansvarlig

Vi er glade for at kunne fortælle, at Vicki R. Johansen, 42 år, pr. 1 august er startet som ny kommunikations- og marketingsansvarlig hos Rønne Havn A/S.

Vicki kommer fra en stilling som PR- & Communications Officer hos den skandinaviske rengørings- og facilities managementvirksomhed, Alliance+, hvor hun blandt andet har stået for pressevaretagelse og strategisk kommunikation.

”Jeg glæder mig meget til at tage fat på opgaverne. Rønne Havn A/S er en udviklingsorienteret arbejdsplads med mange spændende projekter i støbeskeen. Virksomhedens aktiviteter har stor betydning for det bornholms…

5 stærke konsortier prækvalificeret til udbygning af Rønne Havn

Rønne Havn A/S har nu sat navn på de fem selskaber/konsortier, der er blevet prækvalificeret til at komme med deres tilbud på første etape af havnens udbygningsprojekt.

 

De fem prækvalificerede selskaber/konsortier er:

  •  Boskalis International B.V.
  •  JV - Udvidelse af Rønne Havn, et konsortium bestående af Züblin A/S og Jan De Nul NV
  •  Obrascón Huarte Lain S.A.
  •  Per Aarsleff A/S
  •  Rønne Port Expansion Contractors, et konsortium bestående af DEME Infra Marine Contractors NV, M.J. Eriksson A/S og Dredging International NV

 

Syv højt kvalificerede selskaber havde indsendt en anmodning o…