Polferries: Vi foretager et testanløb hos Rønne Havn

På lørdag kl. 15.00 foretager Polferries et testanløb hos Rønne Havn. Det er normal procedure og sker forud for opstart af sommerruten, som finder sted i juni måned.

 

650 passagerer, 64 biler og cirka 124 lastbiler kan færgen m/s Cracovia samlet set rumme. Og de bornholmske kulturinstitutioner og erhvervsdrivende kan godt begynde at glæde sig. For første officielle sejlads er sat til at finde sted den 30. juni.

Men på lørdag, når m/s Cracovia stævner ind mod Rønne Havn, så er det i første omgang blot en del af et testanløb:

”På lørdag foretager vi en teknisk sejlads med færgen Cracovia ti…

Årsregnskab slår rekord for femte år i træk

For femte år i træk leverer Rønne Havn A/S et årsregnskab, der slår rekorder indenfor største omsætning, egenkapital og overskudsgrad. Årsresultatet for 2017 er hele 9,6 % højere end i 2016.

Der er godt gang i havneaktiviteterne hos Rønne Havn A/S og det kan i den grad ses på bundlinjen.

For 2017 blev ikke kun året hvor selskabet fik påbegyndt den første af den fire faser store udvidelse af erhvervshavnen. Det blev også året med det bedste årsregnskab i havnens historie.

For selskabet kom ud af 2017 med en omsætning på 56,8 millioner kroner, hvilket svarer til en stigning på 2,3% set i forh…

45 % flere krydstogtanløb til Rønne Havn i 2018

Godt 45 %. Så stor er den forventede vækst i antal krydstogtanløb hos Rønne Havn i 2018 og væksten forventes at fortsætte. For havnen er i gang med en udvidelse som betyder, at den pr. 1 juni 2019 kan tage imod flere krydstogtskibe på op til 350 meter. Cruise Bornholm Network er allerede nu ved at forberede lokalsamfundet på, at kunne servicere flere turister.

På den idylliske ferieø Bornholm, som bliver betegnet som Østersøens Perle, er man hos Rønne Havn A/S i fuld færd med at ruste lokalsamfundet til det forventede større rykind af turister. Det sker gennem det etablerede Cruise Bornholm N…