Kriegers Flaks møller skal udskibes fra Rønne Havn

Det er i dag blevet offentliggjort, at Rønne Havn er valgt som udskibningshavn for de vindmøller, der skal udgøre Danmarks nye – og største – havmøllepark Kriegers Flak.

Opførelsen af Danmarks største havmøllepark, Krigers Flak, begynder planmæssigt i 2020. Og nu er udskibningshavnen fundet. Det bliver Rønne Havn, der med sin beliggenhed på Bornholm midt i Østersøen er centralt som udgangspunkt for den store operation.

I forbindelse med det store projekt, bliver havnens område udvidet med 150.000 kvadratmetre.

”Vi er meget tilfredse med vores valg af Rønne Havn. Den ligger virkelig godt i …

Polferries: Vi foretager et testanløb hos Rønne Havn

På lørdag kl. 15.00 foretager Polferries et testanløb hos Rønne Havn. Det er normal procedure og sker forud for opstart af sommerruten, som finder sted i juni måned.

 

650 passagerer, 64 biler og cirka 124 lastbiler kan færgen m/s Cracovia samlet set rumme. Og de bornholmske kulturinstitutioner og erhvervsdrivende kan godt begynde at glæde sig. For første officielle sejlads er sat til at finde sted den 30. juni.

Men på lørdag, når m/s Cracovia stævner ind mod Rønne Havn, så er det i første omgang blot en del af et testanløb:

”På lørdag foretager vi en teknisk sejlads med færgen Cracovia ti…

Årsregnskab slår rekord for femte år i træk

For femte år i træk leverer Rønne Havn A/S et årsregnskab, der slår rekorder indenfor største omsætning, egenkapital og overskudsgrad. Årsresultatet for 2017 er hele 9,6 % højere end i 2016.

Der er godt gang i havneaktiviteterne hos Rønne Havn A/S og det kan i den grad ses på bundlinjen.

For 2017 blev ikke kun året hvor selskabet fik påbegyndt den første af den fire faser store udvidelse af erhvervshavnen. Det blev også året med det bedste årsregnskab i havnens historie.

For selskabet kom ud af 2017 med en omsætning på 56,8 millioner kroner, hvilket svarer til en stigning på 2,3% set i forh…