Særdeles høj havneaktivitet i Rønne

Mange forskellige fartøjer lægger til kaj i Rønne Havn i denne uge. Folkemødet sætter selvfølgelig gang i aktivitetsniveauet, men de fleste havneaktiviteter har reelt intet med Folkemødet at gøre. Krydstogtanløb, bulk-arbejde, Nato-øvelse og havneudvidelse trækker en stor del af havnens erhvervsaktiviteter netop nu og aktivitetsniveauet er højere end sidste år, lyder der fra Rønne Havn A/S.

Flere færgeafgange er sat ind i forbindelse med Folkemødeugen på Bornholm og alle færger er fyldt til bristepunktet. Det er naturligvis gavnligt for forretningen hos Rønne Havn A/S, som står bag havnedrif…

Rabat skal hente flere passagerer

Jo flere passagerer Molslinjen henter til Bornholm – jo mere rabat får rederiet hos Rønne Havn. Det er essensen af en aftale, som Rønne Havn og Molslinjen netop har indgået. Rabatten sendes videre til Destination Bornholm, som skal bruge pengene til at skaffe flere gæster til Bornholm.

Der skal være godt gang i færgebetjeningen af Bornholm på alle tidspunkter af året.

Derfor er Rønne Havn A/S og Molslinjen A/S, der overtager færgebetjeningen pr. 1. september, blevet enige om en incitamentsordning, der betyder, at Destination Bornholm ApS, over en ti-årig periode er sikret minimum 1 million k…

Kriegers Flaks møller skal udskibes fra Rønne Havn

Det er i dag blevet offentliggjort, at Rønne Havn er valgt som udskibningshavn for de vindmøller, der skal udgøre Danmarks nye – og største – havmøllepark Kriegers Flak.

Opførelsen af Danmarks største havmøllepark, Krigers Flak, begynder planmæssigt i 2020. Og nu er udskibningshavnen fundet. Det bliver Rønne Havn, der med sin beliggenhed på Bornholm midt i Østersøen er centralt som udgangspunkt for den store operation.

I forbindelse med det store projekt, bliver havnens område udvidet med 150.000 kvadratmetre.

”Vi er meget tilfredse med vores valg af Rønne Havn. Den ligger virkelig godt i …